Vreau sa particip

Dacă te-ai hotărât să participi la una dintre aventurile noastre, mai rămâne doar să ne anunți acest lucru.

Și pentru că totul să fie simplu, iată variantele disponibile prin care o poți face:

1. Ne trimiți un mesaj privat prin mesageria paginii noastre de Facebook: https://www.facebook.com/free.worlding.romania/

2. Ne anunți participarea telefonic sau prin aplicația WhatsApp la numerele de telefon: +40 764 044 737 (Florin) sau +40 761 896 881 (Gabriela)

3. Ne trimiți un email pe adresa: office@freeworlding.com

Fiind mai mereu plecați pe teren pot exista intervale mari de timp în care să nu avem semnal telefonic, asta cu toate că avem mereu telefoanele deschise. Dacă NU reușiți să ne contactați telefonic, va rugăm să ne trimiteți solicitarea dumneavoastră prin intermediul celorlalte canale de comunicare amintite mai sus.

Nu suntem ușor de deranjat, așa că răspundem în limita posibilităților indiferent de zi sau de oră. Dacă totuși nu suntem disponibili revenim în cel mai scurt timp posibil cu răspunsul.

În ceea ce privește înscrierea, va trebui să parcurgem împreună câțiva pași, însă procesul este mult simplificat, așa că nu ai de ce să îți faci griji. Timpul tău este prețios. În funcție de aventura la care dorești să participi, îți vom da punctual toate detaliile necesare pentru înscriere.

Pentru confirmarea rezervărilor va trebui plătit un avans care diferă în funcție de tur. Veți găși aceste informații specificate în descrierea evenimentului. După plata avansului se va emite contractul pentru prestarea serviciilor turistice sau de ghidaj. De asemenea se vor emite documentele fiscale aferente, precum și documentul destinat protecției datelor cu caracter personal conform reglementărilor în vigoare.

Din momentul solicitării înscrierii la unul dintre evenimentele noastre, garantăm rezervarea locurilor timp de 48 de ore, timp în care trebuie plătită contravaloarea avansului.

 

Câteva aspecte importante despre noi…

Proiectul Free Worlding România este derulat de societatea:

Free Worlding Club SRL din București
CUI: 24979438
Nr. Reg: J40/692/2009
Banca: Raiffeisen Bank

…în parteneriat cu agenția de turism organizatoare proprie:

SC Adventure Unfiltered SRL din București
Licență de turism: 1842/07.05.2019
CUI: 40850370
Nr. Reg: J40/4039/2019
Banca: Banca Transilvania

…sau furnizori locali de servicii turistice.

Free Worlding România asigura ghidaje la nivel național sau internațional și organizarea de activități în aer liber pentru grupuri restrânse. Toate grupurile sunt însoțite de ghid național și montan atestat și autorizat de către organele competențe din România.

Va punem la dispoziție o modalitate inedită de evadare din cotidian și un concept nou, original, ce pune accentul pe cele mai intense experiențe pe care destinațiile alese de noi le oferă. Orientați către detalii și punând accentul pe calitatea timpului petrecut împreună, scopul nostru este să va oferim de fecare dată un cadru select, servicii de calitate și experiențe unice de viață.

Ne-am selectat personal cei mai buni colaboratori cu ajutorul cărora derulăm la față locului tururile ghidate interne și externe. Oameni care au înțeles faptul că în relația cu voi cei care ne alegeți să vă fim ajutor în acest proces nesfârșit de explorare și cunoaștere punem întotdeauna pe primul loc atât profesionalismul cât și respectarea angajamentelor asumate.

Indiferent de context și colaborări, toate programele sunt adaptate și personalizate astfel încât să corespundă standardelor și exigențelor noastre ridicate. Garantăm flexibilitate în față diverselor cerințe personale și încercăm în limitele pe care noțiunea de GRUP le permite să oferim soluții adaptate nevoilor reale ale fiecărui individ în parte, fără însă a afecta în cel mai mic fel bună desfășurare a programelor și bună dispoziție a celorlalți participanți. Deasemenea menționăm faptul că suntem vegan friendly.

Singuri sau în cuplu, alături de prieteni ori familie sunteți bineveniți în mijlocul nostru. Garantăm calitatea oamenilor de care suntem înconjurați și energia pozitivă ce ne însoțește la tot pasul.

 

Free Worlding Romania Team