Victor

Tour Guide

Victor este o persoană dinamică și activă, alături de care te vei simți în siguranță pe orice traseu, el fiind și coordonatorul turelor montane ale proiectului. Din 2011 activeaza ca ghid montan în Alpii Maritimi, fiind membru CAI (Club Alpin Italian). A participat la ecologizări montane, organizare de concursuri, plantări, construcţii de adăposturi, monitorizare faunieră, predare de cursuri de înot şi caiac pentru adulti, orientare şi supravieţuire pentru copii şi adolescenţi.

Fiind pasionat şi de literatură, a cochetat şi cu scrisul – încă o mai face – reuşind să publice câteva studii din domeniul psihologiei judiciare (despre suicid, crimă organizată, criminalii în serie), antropologiei (despre mitul Avram Iancu) şi un volum despre istoria unei organizaţii („Un nume pentru România”). De asemenea, timp de trei ani a scris diverse poveşti ce apăreau în săptămânale româneşti, pentru una dintre editurile din ROmania. A încercat şi blogging-ul (tubestraveller) şi are de gând să reîncepă, după o pauză de peste doi ani.

A fost membru fondator şi liderul Clubului Turistic Sportiv „Clubul Nostru”, iar când lucra la Business Network Communication (2008 – 2011) a fost implicat în mai multe proiecte transfrontaliere.

Spune că Wild Romania şi Free Worlding au apărut în viață lui în cel mai potrivit moment și fără să ezite a completat echipa.