Un drum parcurs impreuna...

Povestea noastră a pornit din marea dragoste pentru regiunile necunoscute și mai puțin descoperite din România. Îndrăgostiți de locuri, oameni, tradiții, meșteșuguri, rural și autentic am pornit la drum pentru a descoperi iar ecoturismul a fost punctul de plecare. Nu știam atunci ce va urma. Nu știam că „Free Worlding Romania” nu va fi un simplu proiect, ci un stil de viață. Iar noi cei de acum, echipa, nu știam că într-o zi drumurile noastre se vor intersecta.

Satele săsești și arhitectura lor unică ne-au inspirat să punem în scenă tururi ce s-au dovedit a fi experiențe unice iar Delta Dunării, acest fenomen grandios, ne-a încurajat să îi descifrăm din ce în ce mai mult unicitatea cu fiecare călătorie făcută pe ape. Harghita și Covasna, poate cele mai sălbatice județe ale tării ne-au minunat de fiecare dată cu farmecul lor unic. Maramureșul, un colț de rai locuit de oameni unde tradițiile rămân încă vii și locul unde nu te poți sătura vreodată de legănatul vagoanelor mocăniței pe vechea cale ferată. Iar Bucovina rămâne acel loc al conexiunii omului cu divinitatea. Cu peisaje ce taie răsuflarea și oameni primitori care te așteaptă cu masa plină de bucate tradiționale, acest tărâm magic reușește să își păstreaze identitatea nealterată.

Însă toate acestea au fost doar începutul. De ceva vreme visam cu ochii larg deschiși pornim la drum împreuna pentru a descoperi cele mai exotice destinații ale lumii. Și nu a durat mult până dorința a devenit realitate. Am transformat destinații precum Iordania, Maroc, Zanzibar sau Portugalia în experiențe complexe pentru cei ce au ales să călătoarească alături de noi. Georgia, Armenia, Grecia, Islanda, Mexic, Turica, Bulgaria și multe alte destinații de poveste așteaptă uimească și fascineze.

Ne propunem sa construim impreuna cu voi o experienta grozava, care sa ne bucure si sa ne imbogateasca pe toti.

Pornind de la insusi numele “Free Worlding”, dorim sa impartasim unii cu altii crampeie dintr-un jurnal de “calatorie” pe care il scriem impreuna. Este un jurnal care se scrie in mod continuu, aratandu-ne nemarginirea lumii in care traim, dar si nemarginirea noastra ca indivizi. Este un jurnal de calatorie care cuprinde fragmente din paginile vietilor noastre. Pentru ca nu vedem lumea asa cum este, ci asa cum suntem. Si astfel devenim co-creatori, participanti activi la frumusetea ei.

Traim intr-o lume incredibil de frumoasa. O lume infinita, daca e sa o raportam la o viata de om. Putem insa sa ne bucuram de ea si atunci cand o descoperim prin ochii altor oameni, care au ajuns in locuri unde noi nu am putut inca ajunge. Astfel, o lume imensa devine inca si mai grandioasa cand se reflecta, in mod unic, in ochii imensitatii pe care o reprezentam fiecare dintre noi.

Oamenii sunt, prin definitie, creatori. Atunci cand calatorim, puterea noastra de creatie se manifesta plenar. Calatorind si interactionand cu alti oameni si alte culturi, constiinta noastra se extinde. Devenim mai bogati in interiorul nostru, mai complecsi. Ne intoarcem intrucatva la curiozitatea si libertatea caracteristice copilariei.

Devenim prea repede adulti si uitam sa ne miram in fata frumusetii vietii.

Va provoc sa va reintoarceti la copilul care ati fost si sa va permiteti sa fiti curiosi, uimiti si liberi in acest spatiu pe care il co-cream. Va provoc pe toti la calatorii si creativitate. Va provoc la viata!

Florin Radu – fondator Free Worlding Romania

31791446_2151288945105648_3965456262589579264_o

Valorile Free Worlding Romania

Excursii si Destinatii Premium

Peste 200 de programe de calatorie propuse, in toate colturile lumii

Salbaticie si Aventura

Descopera alaturi de noi locuri salbatice si putin cunoscute

Servicii si Ghidaje Premium

Va oferim o calitate ridicata a serviciilor turistice pe care le punem la dispozitie

Companie Selecta

Acordam o atentie deosebita selectarii tipologiilor de turisti alaturi de care calatorim

Calatorii in Orice Anotimp

Avem pregatite cele mai atractive calatorii indiferent de sezon

Calatorii Memorabile

Amintiri din calatoriile noastre numai bune de pus in rama

Calatorii Active

Programe active, fara free time si fara timpi morti

Echipa Profesionista

Ghizi formati sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu cele mai profesioniste solutii
6282
Turisti Multumiti
+200
Destinatii Propuse
+750
Obiective Turistice
+150
Unitati de Cazare
10
Ghizi Profesionisti
Trimite-ne un mesaj

Lasa-ti planurile de vacanta pe mana unei echipe profesioniste!