Un drum parcurs impreuna...

Povestea noastră a pornit din marea dragoste pentru regiunile necunoscute și mai puțin descoperite din România. Îndrăgostiți de locuri, oameni, tradiții, meșteșuguri, rural și autentic am pornit la drum pentru a descoperi iar ecoturismul a fost punctul de plecare. Nu știam atunci ce va urma. Nu știam că „Free Worlding Romania” nu va fi un simplu proiect, ci un stil de viață. Iar noi cei de acum, echipa, nu știam că într-o zi drumurile noastre se vor intersecta.

Satele săsești și arhitectura lor unică ne-au inspirat să punem în scenă tururi ce s-au dovedit a fi experiențe unice iar Delta Dunării, acest fenomen grandios, ne-a încurajat să îi descifrăm din ce în ce mai mult unicitatea cu fiecare călătorie făcută pe ape. Harghita și Covasna, poate cele mai sălbatice județe ale tării ne-au minunat de fiecare dată cu farmecul lor unic. Maramureșul, un colț de rai locuit de oameni unde tradițiile rămân încă vii și locul unde nu te poți sătura vreodată de legănatul vagoanelor mocăniței pe vechea cale ferată. Iar Bucovina rămâne acel loc al conexiunii omului cu divinitatea. Cu peisaje ce taie răsuflarea și oameni primitori care te așteaptă cu masa plină de bucate tradiționale, acest tărâm magic reușește să își păstreaze identitatea nealterată.

Însă toate acestea au fost doar începutul. De ceva vreme visam cu ochii larg deschiși pornim la drum împreuna pentru a descoperi cele mai exotice destinații ale lumii. Și nu a durat mult până dorința a devenit realitate. Am transformat destinații precum Iordania, Maroc, Zanzibar sau Portugalia în experiențe complexe pentru cei ce au ales să călătoarească alături de noi. Georgia, Armenia, Grecia, Islanda, Mexic, Turica, Bulgaria și multe alte destinații de poveste așteaptă uimească și fascineze.

Doi ani mai târziu lansam cu entuziasm cel de-al doilea concept al proiectului: „Wild Romania”. Iubitori de natură, cărări de munte, canale înguste de Dunăre și nisip în ghete, i-am invitat pe toți ni se alăture în aceste povesti pline de adrenalină si de aventura outdoor. Fiare ale pădurii ce mișună libere prin codrii, valuri înspumate ale Mării Negre ce spală plajele sălbatice, canioane de o frumusețe rară ce taie la propriu respirația, aventuri cu caiace pe canale înguste sau pe ape ce curg lin printre munți, trekking, hiking, via ferrata, offroad, călărie, le-am adunat pe toate împreună pentru a vă oferi experiențe care până acum nu știați că există.

În proiectul „Wild Romania” vei redescoperi libertate, nemărginita și sălbatica frumusețe a naturii și serile de poveste petrecute în jurul focului alături de prieteni. Este vorba despre depășirea barierei confortului cotidian, despre simplitate și profunzime, despre relaxare și cunoaștere. Nu este vorba despre competiție, militărie sau dependență de adrenalină.

„Meet Me Outdoor”, al treilea concept al proiectului nu s-a lăsat nici el asteptat prea mult. Dupa 4 ani în care am adunat împreună mii de amintiri și trăiri unice ne-am dorit să lansăm un concept fresh, modern și orientat către persoanele singure. Proiectul este despre oameni, socializare și experiențe tihnite trăite împreună. Este despre cei care nu uită iubească natura și starea de bine. Pentru ei am împachetat totul cu grijă pentru a obține experiențe dinamice, vesele și calitative prin intermediul cărora punem bazele unei comunități a celor în căutare de frumos dar și de noi provocări.

Mânați de entuziasm și curiozitate, ne propunem descoperim și explorăm împreună, pas cu pas, o nouă lume. „Meet Me Ourdoor” este un întreg concept ce își propune te atragă și te surprindă. Iar pentru acest lucru a fost nevoie de multe luni în care ne-am gândit ce putem aduce nou și diferit. Toate aceste lucruri le vei descoperi treptat, alături de noi.

Dacă apreciați compania selectă, standardele ridicate, o echipa profesionistă și nu în ultimul rând dacă doriți să trăiți o experiență unică și nu doar să faceți o călătorie, atunci vă invităm să scriem împreună acest jurnal de călătorie. Este un jurnal care se scrie în mod continuu, arătându-ne nemărginirea lumii în care trăim, dar și nemărginirea noastră că indivizi. Este un jurnal de călătorie care cuprinde fragmente din paginile vieților noastre. Pentru că nu vedem lumea așa cum este, ci așa cum suntem. Și astfel devenim participanți activi la frumusețea ei. Vom fi bucuroși să vă avem alături de noi și să vă ghidăm pașii în cele mai minunate aventuri!

Trăim într-o lume incredibil de frumoasa. O lume infinita, dacă e să o raportăm la o viață de om. Iar oamenii sunt, prin definiție, creatori. Atunci când călătorim, puterea noastră de creație se manifestă plenar. Călătorind și interacționând cu alți oameni și alte culturi, conștiința noastră se extinde. Devenim mai bogați în interiorul nostru, mai complecși. Ne întoarcem întrucâtva la curiozitatea și libertatea caracteristice copilăriei.

Devenim prea repede adulți și uităm să ne miram în fața frumuseții.

Vă provocăm să vă permiteți să fiți curioși, uimiți și liberi în acest spatiu pe care îl co-creăm. Vă provocăm pe toți la călătorii și creativitate. Vă provocăm la viață!

 

Echipa Free Worlding Romania

 

31791446_2151288945105648_3965456262589579264_o
Wild-Ro---fb-profile-1
121803111_127098019159840_8545947584111162028_n

Valorile Free Worlding Romania

Excursii si Destinatii Premium

Peste 200 de programe de calatorie propuse, in toate colturile lumii

Salbaticie si Aventura

Descopera alaturi de noi locuri salbatice si putin cunoscute

Servicii si Ghidaje Premium

Va oferim o calitate ridicata a serviciilor turistice pe care le punem la dispozitie

Companie Selecta

Acordam o atentie deosebita selectarii tipologiilor de turisti alaturi de care calatorim

Calatorii in Orice Anotimp

Avem pregatite cele mai atractive calatorii indiferent de sezon

Calatorii Memorabile

Amintiri din calatoriile noastre numai bune de pus in rama

Calatorii Active

Programe active, fara free time si fara timpi morti

Echipa Profesionista

Ghizi formati sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu cele mai profesioniste solutii
6282
Turisti Multumiti
+200
Destinatii Propuse
+750
Obiective Turistice
+150
Unitati de Cazare
10
Ghizi Profesionisti
Trimite-ne un mesaj

Lasa-ti planurile de vacanta pe mana unei echipe profesioniste!