65999385_10156778445074862_4565502492791537664_o

Gabriela – Tour Guide

Gabriela este ghid național și montan acreditat și o vei întâlni pe turele noastre ecoturistice.

Pe lângă călătorii, Gabriela este pasionată de viață și natură, plante medicinale, aromaterapie, dansuri și limbi străine. Acesta este și motivul pentru care comunică cu ușurintă in engleză, germană și spaniolă.

A obținut un doctorat în biochimie și imunologie în Germania, iar la revenirea în România s-a îndrăgostit de proiectul Free Worlding. Acesta a fost momentul în care a decis să-și aducă entuziasmul în proiect și să facă parte din echipă.

Gabriela este întotdeauna pregătită să arate locurile autentice ale României tradiționale tuturor turiștilor care își doresc să experimenteze un alt tip de călătorie. Cu siguranță te va încânta cu zâmbetul ei exuberant, energia și spiritul tânăr.

80596400_622345885200689_3510234186420060160_n

Gabriel – Tour Guide

Gabriel este ghid in excursiile noastre de aventură. După două luni de participare continuă ca simplu turist la turele noastre de caiac organizate în sălbăticie, Gabriel a decis să se alăture echipei noastre și să facă parte din proiect.

Se bucură când reușește să inițieze turiști de toate vârstele în tainele caiacului și manevrarea padelei dar și în explorarea cărărilor înguste ale munților.

Este pasionat de drumeții și canioning, iar când nu se alătură grupurilor de turiști dornici să cunoască sălbăticiile Romaniei, îl puteți găsi călătorind în țări exotice precum Maroc și Iordania, în căutarea de noi provocări.

În plus, Gabriel lucrează ca inginer de sunet la una dintre cele mai mari televiziuni din România.

IMG_20210712_222215_492

Anca – Tour Guide

Anca a descoperit proiectele noastre prima dată în calitate de turistă și de atunci a decis să rămână alături de noi. Fermecată de frumusețea crudă a naturii, se aventurează pe canale ascunse și pe plaje neatinse de om, căutând din caiac colțuri de lume uitate pe care să le poată împărtăși mai departe cu turiștii noștri.

Pe apă, veți găși mereu la ea o vorbă de încurajare și un îndemn că limitele sunt acolo doar ca să fie depășite.

Iubește muzica și atmosfera creată de cântecele de munte în jurul unui foc de tabără, iar în timpul liber studiază pianul și aprofundează acorduri de muzică clasică și contemporană.

Se apropie de oameni și le ascultă poveștile și asta se potrivește perfect și cu ceea ce face în afara proiectului nostru. Pasionată de dezvoltarea continuă a oamenilor și înțelegerea motivațiilor acestora, în ultimii ani și-a construit cariera în Resurse Umane în companii multinaționale de top.

Vă veți întâlni cu Anca pe turele noastre de caiace dar si în cele de “Meet me outdoor”!

156602048_494476945270376_2848382777085902441_n

Florian – Tour Guide

Extrem de rensponsabil și obsedat de detalii, Florian și-a făcut loc imediat în echipa noastră.

Și-a descoperit pasiunea pentru apă și caiace pe turele Wild România. Prima să întâlnire cu proiectul a fost în calitate de turist la una dintre turele noastre de caiac iar din acel moment s-a integrat foarte repede ca ghid în excursiile noastre de aventură. În prezent însoțește grupurile noastre de turiști în cele mai nebune aventuri de pe apă și uscat.

Îi plac locurile exotice și își dorește să fie călăuza grupurilor în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. În viața de zi cu zi face parte din echipa unuia dintre cei mai mari retaileri din România, însă pasiunile sale gravitează în jurul laturii tehnice a lucrurilor, unde încearcă mereu să inoveze și să ofere cele mai potrivite soluții.

Fire spontană și aventurieră, este pregătit mereu să te surprindă nu numai cu umorul lui savuros ci și cu energia sa pozitivă. Îi place lucrul în echipă și este un suport real pentru toți colegii săi de tură.

Îl vei întâlni pe Florian pe turele Wild România și vei înțelege cu siguranță ce înseamnă pasiunea sa pentru oameni și locuri.

 

120195232_3333397450072311_910209573417184947_o

Andrei – Tour Guide

Andrei este ghidul nostru mereu îndrăgostit de tot ceea ce înseamnă outdoor, indiferent de anotimp.

Este în permanentă dornic să cucerească cele mai înalte vârfuri dar și cele mai adânci ape ale lumii. Este îndrăgostit de caiac și este mereu în căutare de noi provocări în mijlocul naturii.

În viața de zi cu zi, Andrei își desfășoară activitatea în domeniul IT, la o companie multinațională.

Dorința sa mare de a face parte din echipa noastră l-a determinat printre altele să își pună în aplicare atât creativitatea și entuziasmul, el ocupându-se în prezent și de partea grafica și video a proiectului.

Andrei este de asemenea implicat în diferite proiecte sociale și o parte din energia să este îndreptată către acțiunile Asociației Free Worlding care vine în întâmpinarea problemelor persoanelor cu dizabilități.

71065293_2466250953458495_7200631371755159552_o

Victor – Tour Guide

Victor este o persoană dinamică și activă, alături de care te vei simți în siguranță pe orice traseu, el fiind și coordonatorul turelor montane ale proiectului. Din 2011 activeaza ca ghid montan în Alpii Maritimi, fiind membru CAI (Club Alpin Italian). A participat la ecologizări montane, organizare de concursuri, plantări, construcţii de adăposturi, monitorizare faunieră, predare de cursuri de înot şi caiac pentru adulti, orientare şi supravieţuire pentru copii şi adolescenţi.

Fiind pasionat şi de literatură, a cochetat şi cu scrisul – încă o mai face – reuşind să publice câteva studii din domeniul psihologiei judiciare, antropologiei (despre mitul Avram Iancu) şi un volum despre istoria unei organizaţii („Un nume pentru România”). De asemenea, timp de trei ani a scris diverse poveşti ce apăreau în săptămânale româneşti, pentru una dintre editurile din Romania. A încercat şi blogging-ul (tubestraveller) şi are de gând să reîncepă, după o pauză de peste doi ani.

A fost membru fondator şi liderul Clubului Turistic Sportiv „Clubul Nostru”, iar când lucra la Business Network Communication a fost implicat în mai multe proiecte transfrontaliere.

Spune că Wild Romania şi Free Worlding au apărut în viață lui în cel mai potrivit moment și fără  ezite a completat echipa.

alex_1

Alex – Tour Guide

Descoperind muntele de mic, Alex nu a ratat ocazia de a face parte din echipa noastră.

Colindă neîncetat crestele și apele în căutare de noi provocări și adrenalină.

Aventuros din fire și cu dragoste pentru sălbăticie, se potrivește perfect atât pe turele montane, cât și pe cele de caiac.

Când nu este cu noi pe ture, studiază psihologia, care îl ajută în comunicarea cu turiștii și în depășirea propriilor limite.

Atent la oameni, este mereu săritor și oferă ajutor acolo unde e nevoie.

Pasiunea lui pentru literatură îl împinge mereu în căutare de noi povești incitante, care să uimească și să amuze și pe care să le împărtășească turiștilor la focul de tabăra.

În prezent, se pregătește să devină ghid montan și își dedică timpul ca instructor de escaladă pentru copiii cu dizabilități.

anca

Anca Maria – Tour Guide

Cu o experiență de 20 de ani în turism, Anca a schimbat biroul cu turele outdoor iar dragostea pentru natură și aventură, au adus-o în echipa Wild Romania.

Când nu colindă munții, crestele și potecile, este antrenor personal certificat fitness, instructor grup fitness și instructor voluntar de escaladă pentru copii cu dizabilități.

Pasionată de alpinism, escaladă și ascensiuni la altitudine, are în palmares vârfuri precum Kilimanjaro, Elbrus, Toubkal, Kazbek, Marmolada, Mytikas.

Este certificata ca ghid montan și național si îi plac turele de aventură si traseele montane tehnice care te vor scoate din zona de confort și iți vor creste nivelul adrenalinei.

Fire dinamică și sportivă, printre hobby-urile sale se numără alergarea montană cu participare la numeroase competiții naționale și internaționale , înotul și ciclismul.

Iubeste copiii, natura, mișcarea, este docilă și răbdătoare si va fi mereu pregătită să te asiste și să te facă să–ți dorești să–ți depășești limitele.

IMG-20210801-WA0002

Cosmin – Tour Guide

Cosmin a redescoperit cu Wild Romania plăcerea de a colinda potecile și crestele de munte, nopțile de vară la cort, cântecele în jurul focului de tabără și bucuria de a cunoaște oameni noi și poveștile lor.

Iar entuziasmul, respectul pentru natură și spiritul lui aventurier au fost molipsitoare încă din prima tură în care a luat parte ca turist și drept urmare, la scurt timp s-a alăturat echipei pentru ai ghida și pe alții în adâncul sălbăticiei.

Veșnic plin de energie, Cosmin nu se dă în spate de la efort, răspunde pozitiv la orice provocare îi apare în cale și dă o mâna de ajutor oriunde este nevoie.

În timpul liber, când nu este cu echipa noastră, aprofundează dragostea lui pentru natură colindând țara cu motocicleta sau urcând pe munte cu prietenii. Îi place să facă jogging și fitness dar și să învețe limba germană.

Pe plan profesional este inginer și lucrează la o companie multinațională în IT.

20210814_152654

Ovidiu – Tour Guide

Ovidiu spune că Wild Romania a apărut în viața lui în cel mai potrivit moment, când își căuta o nouă direcție care să îl definească și care să continuie să construiască pe experiență lui anterioară.

După 9 ani ca agent de turism, s-a alăturat echipei noastre că să își ducă cariera mai departe și să trăiască pe pielea lui toate acele aventuri pe care le oferea în trecut altor turiști.

Iar faptul că este un pasionat al sportului a ajutat să își găsească locul ca ghid în excursiile noastre pe ape și pe munți.

Fire curioasă, îndrăgostit de ski, literatură fantasy, puzzle-uri și filmele lui Tarantino, a adăugat pe lista pasiunilor sale și caiacul, cu care descoperă locuri inedite și sălbatice.

Este dornic să cunoască oameni noi și interesanți și să le împărtășească din poveștile lui, așa că așteaptă să vă întâlniți pe noi și noi ture Wild România!

53591939_2074961149283472_8246421359614230528_o

Florin – Tour Guide

Indrăgostit de sălbăticiile Romaniei, Florin este cel care a construit proiectele Free WorldingWild Romania si Meet Me Outdoor. Pornind de la marea dorință de a descoperi locuri necunoscute a dezvoltat proiectele cu perseverență și ambiție.

Este pasionat de caiace, așa că dacă sunteți gata să explorați râurile și lacurile Romaniei sau Delta Dunării, Florin vă va ghida prin cele mai sălbatice și ascunse locuri. Atunci când nu este pe apă, îl veți găsi în cele mai exotice destinații, ghidând turiștii din România sau din întreaga lume.

Studiile sale universitare și postuniversitare în domeniul turismului au fost punctul de plecare pentru obținerea de calificări suplimentare, inclusiv cea de manager în turism cât și certificarile de ghid național și montan.

Este fascinat de fotografie, un hobby pe care îl practică în natură ori de câte ori are ocazia.

Continuu receptiv și atent la nevoile turiștilor, este întotdeauna pregătit să vină în întâmpinarea nevoilor acestora cu cele mai profesioniste soluții.

Alegând tururile sale vei avea ocazia să fii ghidat de persoana pentru care călătoria a devenit un stil de viață.